Juleflødeboller med kirsebær - Det Glade Køkken

Juleflødeboller med kirsebær

25 personer

Juleflødeboller med kirsebær

Juleflødeboller med kirsebær, marcipanbunde, overtrukket med hvid chokolade og pyntet med glimmer.

Flødebollerne er lækre, fluffy og smager himmelsk af kirsebær og marcipan – lige til at komme i julestemning af.

Juleflødeboller er slet ikke så svære som de måske ser ud. Det vigtigste er at du følger opskriften, er tålmodig og bruger et termometer!

Når man skal lave skummet, er det vigtigt at din skål og dit piskeris er 100% rent og fri for fedt.

Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.

star

1 kommentar

Mia

Hejsa,
Hvornår skal det frysetørrede kirsebærpulver blandes i? Enten synes jeg slet ikke at jeg kan se nogen vegne 😉

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter